Kwaliteit leveren en service verlenen kosten tijd. Dankbare tijd 

Bouwbedrijf De Graaf is aangesloten bij een aantal brancheorganisaties. Deze organisaties zorgen voor een externe kwaliteitsbewaking van ons bedrijf. Minimaal jaarlijks zorgen wij samen met onze brancheorganisaties dat onze kwaliteit van werkzaamheden, onze wijze van communiceren alsmede onze klachtenprocedure keer op keer worden geoptimaliseerd. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. De kracht ligt hem er in om fouten te voorkomen en als ze toch zijn gemaakt, deze vakkundig te herstellen. 

Gelukkig besteden wij veel aandacht aan een duidelijke communicatie richting onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook zijn onze dagelijkse werkzaamheden van een kwaliteit die wij en onze opdrachtgevers nastreven. Dit resulteert in een hoog klanttevredenheidsniveau. Ons bestaansrecht hebben wij sinds 1924 dan ook te danken aan een constante kwaliteit van onze werkzaamheden. Dagelijks hebben de directie en onze medewerkers aandacht voor mooi en goed werk. 

Kwaliteit en service verlenen kost tijd. Voor ons hoort dit gewoon bij ons dagelijks werk. Wilt u meer weten over onze bouwgaranties? Neem dan zeker contact op via ons algemene nummer of ons e-mailadres. Wij leggen graag uit wat onze bouwgaranties inhouden. 

Bouwbedrijf de Graaf - Veilig wonen
Bouwbedrijf de Graaf - VGM Checklist Aannemers
Bouwbedrijf de Graaf - Platform 31