Bedrijfsonroerend goed duurzaam ontwikkelen

Duurzaam bouwen en energiebesparende optimalisatie van bedrijfsonroerend goed is een materie waar wij ons de afgelopen jaren in hebben verdiept. De vraag om expertise uit de branche was explosief. Dit betekende voor ons een andere manier van bouwen. Bouwbedrijf De Graaf heeft geïnvesteerd in een intern kenniscentrum op het gebied van deze materie. Met gerichte bouwadviezen alsmede het ook daadwerkelijk kunnen bouwen levert een perfecte combinatie op voor opdrachtgevers. 

Wij zijn actief betrokken bij Platform31. Onze kennis en expertise worden gedeeld met andere partners op het gebied van duurzaam bouwen met energiebesparende oplossingen. 

Bent u verantwoordelijk voor het beleid van groen ondernemen en groen bouwen? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek over het bouwen van nu en de toekomst. Van een energiebesparende CV ketel, duurzame isolatie tot zonnepanelen. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Engergiebesparing

Doorwerken bij een interne verbouwing. Het kan 

Wij kunnen de overlast tot een minimum te beperken. Bouwbedrijf De Graaf verzorgt interne verbouwingen aan bedrijfspanden. Van nieuwe toiletten, een op maat gemaakte balie tot het schilderen van wanden, deuren en plafonds. Ook het verplaatsen van wanden of het plaatsen van een vloer behoort tot de mogelijkheden. Voor wanden en vloeren hebben wij diverse oplossingen. Wij werken met diverse materialen en technieken. Zeker voor verblijfs- en ontvangstruimten, waar veel verkeer is van personen, is het zaak te kiezen voor de juiste materialen. 

Laat u eens informeren over onze mogelijkheden om een interne verbouwing binnen uw bedrijf door te voeren. Ook voor kleinere verbouwingen zijn wij een absoluut prettige partner om mee te werken. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Verbouwing

Richt uw kantoorruimte eens anders in. Meer werkplezier 

Bouwbedrijf De Graaf richt zich op het efficienter inrichten van kantoorruimtes. Een interne verbouwing leidt absoluut tot meer ruimte en uiteindelijk meer werkplezier. Wij verzorgen interne verbouwingen van recente nieuwbouw tot bestaande kantoorgebouwen. Samen met u bekijken wij de wensen van de ruimte. Daarbij richten wij ons op een efficiente inrichting. 

Door de jaren heen hebben wij voor diverse effectiente effecten gezorgd. Een lichtplan, een andere vloer tot zelfs een complete herinrichting van een kantoorpand. Het aantal vierkante meters is voor ons in principe onbelangrijk. Voor elk aantal vierkante meters kunnen wij met een efficiente inrichting komen. 

Bent u ontvreden over de efficiency van uw bedrijfsruimte? Graag laten wij u de mogelijkheden zien wat wij met onze oplossingen kunnen betekenen om een bedrijfspand efficienter in te richten. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Huisvesting