Periodiek onderhoud & reparatie

Bouwbedrijf De Graaf voert onderhoud en reparaties uit aan woningen, kantoorgebouwen en overig bedrijfsonroerend goed.

Graag komen wij in contact met beheerders van onroerend goed binnen de utiliteitsbouw. Bij bouwbedrijf De Graaf kunnen alle soorten werkzaamheden neergelegd worden als het gaat om periodiek onderhoud en reparatie. Onze diensten kunnen worden ingezet voor ad-hoc onderhoud en reparatie, ook bieden wij werkzaamheden aan rond onderhoudsplannen voor de lange termijn.

Indien u verantwoordelijk bent voor het beheer van zakelijk onroerend goed, dan komen wij graag in contact met u. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Onderhoud

VVE Beheer

Bouwbedrijf de Graaf verzorgt reeds decennia het beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Hiermee zijn wij dan ook een zeer ervaren partners voor VVE Beheerders. Onze werkwijze is er op gericht om samen met VVE Beheerders niet alleen planvorming te onwikkelen voor preventief onderhoud op de lange termijn, maar ook om acute problemen als reparaties snel en vakkundig op te lossen. Wij zijn inzetbaar voor kleine en grote VVE Beheerders. 

Bent u verantwoordelijk voor het VVE Beheer? Dan nodigen wij u graag eens uit voor een gesprek. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Reparatie

Coörperaties & woningbouwverenigingen

Bouwbedrijf De Graaf is sterk in het verrichten van werkzaamheden voor wooncoörperaties. Binnen ons bedrijf heeft de coörperatie een centraal aanspreekpunt binnen bouwbedrijf De Graaf. Zo kunnen de grotere werkzaamheden en eventuele acuut te verzorgen werkzaamheden snel en effectief worden afgehandeld.

Daarnaast fungeert het vaste aanspreekpunt als adviseur over eventuele planvorming voor het beheer en onderhoud van de woningen. Bent u verantwoordelijk voor het beheer van woningen? Graag komen we met u in contact om onze werkwijze voor te leggen. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Onderhoud