Nieuwbouwprojecten. Van kavel tot appartementen 

Bouwbedrijf De Graaf verzorgt de aanneming van nieuwbouwprojecten. Inmiddels heeft de samenwerking met diverse gemeenten, woningbouwcorporaties, opdrachtnemers en architecten tot geslaagde nieuwbouwprojecten geleid.

Wij bouwen naast vrijstaande woningen ook eengezinswoningen en twee-onder-een-kap woningen. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat om kleine en (middel)grote nieuwbouwprojecten uit te voeren. Naast de complete ontwikkeling van een nieuwbouwgebied verzorgen wij ook deelwerkzaamheden binnen nieuwbouwprojecten. 

Wij nodigen architecten, gemeenten, woningbouwcorporaties alsmede opdrachtnemers uit om ons te betrekken in nieuwbouwprojecten. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Nieuwbouw

Werkzaamheden voor non-profit organisaties

Bouwbedrijf de Graaf verricht bouwwerkzaamheden voor non-profit organisaties, zoals stichtingen die over eigen onroerend goed bezitten.

Onze ervaring heeft geleerd dat het bouwen en verbouwen voor non-profit organisaties een speciale aanpak vergt. Wij zijn ervaren met het bouwen binnen begroting, rekening houdend met politiek-bestuurlijke omgevingen alsmede met een gerichte planning.

Onze organisatie is dusdanig ingericht dat wij de flexibiliteit hebben om op gepaste momenten werkzaamheden te verrichten, zonder daarvoor overbodige overlast te verzorgen voor aanwezige gasten en / of patienten. Wij verrichten werkzaamheden van nieuwbouw tot interne verbouwingen. Van restylen en uitbreiden van gastenverblijven tot professionele keukens en algemeen onderhoud. 

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van onroerend goed van een non-profit organisatie, dan komen wij graag met u in contact. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Nonprofit

(Ver)bouwen voor de recreatie- & sportbranche 

Begin jaren '70 hebben wij ons eerste project uitgevoerd in de recreatiebranche: het Bridge Home in Zoetermeer. Inmiddels hebben wij ook de herbouw mogen uitvoeren. Onze ervaringen hebben er toe geleid dat wij vele opdrachten hebben uitgevoerd binnen de recreatie- & sportbranchebranche.

Van clubgebouwen tot aan gebouwen voor culturele instellingen. Onze specialisme ligt bij het zoveel mogelijk multifunctioneel maken van een gebouw met recreatieve doeleinden. Bij (ver)bouwwerkzaamheden houden wij niet alleen rekening met de functionaliteit van het gebouw, maar ook met de duurzaamheid en energiebesparing. Ons doel is om zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen te gebruiken.

Een plezierig bouwtraject moet uiteindelijk zorgen voor plezier van de gebruikers van de recreatieruimte of sportlocatie. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Recreatie

(Ver)bouwen en onderhouden voor ultiem winkelplezier 

Wie ooit in Den Haag is geweest, kent het. De tramtunnel onder het gehele centrum van Den Haag. Inmiddels een prachtige omgeving voor zowel winkelend publiek als de winkeliers zelf. Bouwbedrijf de Graaf is betrokken geweest bij projekt 'Tramkom'. In deze drukke winkelomgeving hebben wij bouwkundige werkzaamheden verricht.

Zo hebben wij voor tijdelijke maatregelen gezorgd voor de luifels en reclameborden. Ook hebben wij definitieve maatregelen genomen om oude luifels en reclameuitingen te verwijderen. Ook aan de tramtunnel zelf hebben wij gezorgd voor het tijdelijk dichtmaken van bepaalde (tijdelijke) constructies. Wij hebben op een dusdanige manier gewerkt dat de bestaande winkeliers herkenbaar bleven voor het winkelende publiek. 

Mede op basis van deze ervaringen verzorgen wij (ver)bouwingen en onderhoud aan winkels en winkelcentra. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Winkelcentra

Voor garagebedrijven: Van gevel tot vloer, van showroom tot werkplaats 

Milieu-eisen gelden met name voor garagebedrijven. Bouwbedrijf de Graaf verzorgt bouw, verbouw, herstel en onderhoud van en voor garagebedrijven. Onze bouwmethoden stellen ons in staat om naast vakkundige aanleg van olie- en waterdichte vloeren, ook energiebesparende maatregelen te nemen voor garagebedrijven. 

Bouwbedrijf de Graaf is op de hoogte van de laatste bouweisen voor garagebedrijven. Hiermee heeft u als opdrachtgever direct een partner die rekening houdt met de eisen binnen uw branche. Wij faciliteren in bouwadviezen en de samenwerking met architecten tot aan het daadwerkelijk uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. Vanzelfsprekend delen wij graag onze ervaringen van werkzaamheden binnen de branche van garagebedrijven. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Garagebedrijven

Samenwerking bij (grootschalige) bouwprojecten 

Bouwbedrijf de Graaf heeft de afgelopen decennia geparticipeerd in diverse bouwcombinaties. De kennis, ervaring en de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden zijn ingezet door uitvoerende derden. Wij zijn betrokken geweest bij vele nieuwbouwprojecten alsmede renovatieprojecten. 

Naast de uitvoering van een totaal grootschalig nieuwbouwproject, zijn wij ook ervaren in grootschalige onderhouds- en renovatieprojecten binnen bouwcombinaties. Met name het herstellen van achterstallig onderhoud aan wooncomplexen en kantoorgebouwen en het opwaarderen van woningen en kantoorgebouwen behoort tot onze diensten. Kortom: Een prettig en ervaren bedrijf om mee te participeren in een bouwcombinatie. 

Bouwbedrijf de Graaf - Utiliteitsbouw Bouwcombinaties