Nieuwe aanbouw

Bouwbedrijf De Graaf zorgt voor ruimte. In de loop der jaren hebben wij voor elke type woning wel een nieuwe aanbouw aangebracht.

Samen met u bekijken we de wensen en komen wij met een aanvullend bouwadvies. Dit bouwadvies bestaat voornamelijk uit u te adviseren over het optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte, onze daarvoor beschikbare technieken en natuurlijk een advies over de te gebruiken materialen. Het is zaak u goed te laten informeren over uw nieuwe aanbouw. Het nieuwe gedeelte zal niet alleen bouwtechnisch maar ook optisch optimaal aan moeten sluiten aan de bestaande woning. Heeft u plannen voor een uitbreiding van uw woning? Dan kijken wij graag even mee. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuwe aanbouw

Nieuwe dakkapel laten plaatsen

Een nieuwe dakkapel is een mooie en goede oplossing voor meer licht en meer ruimte. Wij hebben een groot aantal oplossingen, zodat wij voor nagenoeg elk type woning een dakkapel kunnen plaatsen.

  • Beschikt u nog niet over een dakkapel? Dan zorgen wij voor een goed advies en informeren u van A-Z welke oplossing het beste is voor uw woning.
  • Heeft u een bestaande dakkapel en is deze aan vervanging toe? Samen met u bekijken wij of een soortgelijke dakkapel kan worden geplaatst of dat na ons advies een andere type dakkapel de oplossing is.

Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met duurzaam bouwen, ofwel energiebesparende technieken. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuwe dakkapel

Een nieuwe keuken laten plaatsen

Vaak een lastige en ingrijpende keuze. De diversiteit in modellen en kleuren van keukens is enorm. Ook hier geldt dat wij u begeleiden bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Samen met u bekijken we het budget en de ruimte waar de keuken moet komen. Vaak genoeg hebben onze ideeën gezorgd voor leuke hoekjes in de keuken die ook nog eens ruimtebesparend zijn.

Wij bouwen eventueel de keuken geheel op maat. Wij beschikken over een eigen zagerij, waar wij met diverse houtsoorten kunnen werken. Mogelijk heeft u zelf al ideeen en voorbereidingen getroffen. Maak een afspraak en leg uw plan eens aan ons voor. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuwe keuken

Nieuwe kozijnen. Kunststof of hout. Zegt u het maar 

Bouwbedrijf De Graaf voorziet uw woning van geheel nieuwe kozijnen. Kunststof heeft natuurlijk het voordeel dat het onderhoudsvrij is en duurzaam. Aan de andere kant hebben houten kozijnen natuurlijk een mooie natuurlijke uitstraling. Hardhout is echter ook duurzaam en wellicht een goede oplossing. 

Kunstof of hout. Zegt u het maar. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuwe kozijnen

Een nieuwe badkamer. Met bad? Met douche? Of gewoon beide 

Tegenwoordig is een mooie badkamer een sieraad in huis. En er is ongelofelijk veel mogelijk met de inrichting van een badkamer. Er is een groot assortiment aan materialen zoals tegels, accessoires, douchewanden en badmeubels.

Het belangrijkste is echter een gedegen bouwadvies. Een optimale indeling, het juiste tegelwerk, een vakkundige installatie van water en electriciteit. Laat uw huidige badkamer eens inspecteren door een van onze specialisten. Ook zorgen wij er voor dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Prettig voor u en voor ons. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuwe badkamer

Binnen- en buitenschilderwerk. Weer als nieuw 

Met name voor het buitenschilderwerk vragen wij speciale aandacht. Houtrot, verrotte kozijnen, lekke dakkapellen, gevaarlijke balkons. Wij komen het dagelijks tegen. Achterstallig onderhoud komt voornamelijk door het achterwege blijven van het bijhouden van het buitenschilderwerk.

De investering in het laten schilderen van uw woning aan de buitenzijde zal u op lange termijn hoge vervangingskosten besparen. Onze voordelige tarieven en het huidige BTW stelsel maken het voor u als particulier zeer aantrekkelijk om professioneel uw woning te laten schilderen. Laat gewoon eens een offerte opmaken. U zult zien dat u met onze professionele schilderwerken een mooi resultaat zal creeëren. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Nieuw Schilderwerk