Politie Keurmerk Veilig Wonen voor uw woning?

Bouwbedrijf de Graaf is een officieel erkend PKVW-bedrijf ofwel Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf.

Wij zijn sinds jaren het aanspreekpunt voor bewoners in de regio bij inbraakpreventie. Naast het aanbrengen van het juiste hang- en sluitwerk, verzorgen wij ook advies, controle en tips om preventief inbraken te voorkomen.

Vergeet niet: Een inbreker heeft slechts 30 seconden nodig om een woning binnen te komen. Neem eens contact op om uw woning te laten controleren op de kwaliteit van uw hang- en sluitwerk alsmede aanvullende preventieve inbraaktips. 

Meten is weten. Bouwadvies op maat voor particulieren 

Bouwbedrijf de Graaf verzorgt bouwadviezen voor particulieren. Hierbij gaat het voornamelijk om adviezen rond een aanbouw, een totale verbouw aan of in de woning, nieuwe kozijnen of een dakkapel tot het laten installeren van energiezuinige oplossingen als zonnepanelen. Een goed bouwadvies zorgt er voor dat u een gedegen advies krijgt over de wijze van bouwen, de mogelijkheden met materialen alsmede een kostenoverzicht van het bouwproject.

Ons bouwadvies bestaat uit persoonlijke voorlichting alsmede het opleveren van een complete rapportage inclusief kostenindicatie. Wij bieden u in ieder geval al een vrijblijvend adviesgesprek aan in aanloop naar een eventueel bouwadvies op maat. Kortom: U bent als particulier gewoon welkom voor een persoonlijk advies. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Bouwadvies

Onafhankelijke inspectie van particulier onroerend goed

Wat is eigenlijk de algehele staat van uw onroerend goed of doorgevoerde verbouwing?

Binnen Bouwbedrijf de Graaf is expertise aanwezig om bouwinspecties uit te voeren. Wij voeren inspecties uit voor diverse doeleinden. Onze inspectie kan toegepast worden voor de toetsing van de kwaliteit van uw huidige woning. Ook kan de inspectie gebruikt worden om te toetsen of een eventuele verbouwing vakkundig is uitgevoerd door derden. Daarnaast voeren wij tussentijdse inspecties uit bij (nieuw)bouwwerkzaamheden.  

Bouwbedrijf de Graaf zal als onafhankelijke partij de inspecties uitvoeren. Neem eens contact met ons op indien u van mening bent dat er een onafhankelijke inspectie uitgevoerd dient te worden. 

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw inspectie