Maatwerk. Uniek en vrijstaand 

Bouwbedrijf de Graaf is gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen. Onze ervaring heeft er toe geleid dat wij een mooi overzicht hebben van vrijstaande woningen die we hebben ontwikkeld.

Het ontwikkelen en bouwen van een vrijstaande woning is maatwerk. Zorgvuldigheid en een goede communicatie zijn absolute voorwaarden alvorens de eerste steen te leggen. Architecten, collega-bouwbedrijven en particulieren zijn bij ons graag geziene gasten. Op kantoor hebben wij alle ruimte en tijd om bouwconcepten door te nemen. Heeft u een kavel aangekocht en heeft u plannen voor de bouw van een vrijstaande woning. Maak gerust eens een afspraak om ervaringen te delen. 

Bouwbedrijf de Gra - Woningbouw Vrijstaand

Wij helpen u met het verminderen van energiekosten

Overal zult u het terugvinden. Op de televisie, op internet en in kranten en vakbladen. Huizen isoleren, speciale certificaten voor energiezuinige woningen.

Zo zijn wij ervaren met het plaatsen van zonnepanelen alsmede het verwerken van energiebesparende oplossingen tijdens de bouw of verbouw van uw woning. Wij beschikken over actuele informatie voor eventuele subsidies en overheidsregelingen waar u wellicht gebruik van kunt maken als u wilt investeren in duurzaamheid.

Groen bouwen is voor ons eigenlijk al heel normaal. Wij zijn uw partner voor  het isoleren van uw woning, het terugwinnen van warmte door bijvoorbeeld aangepaste CV-ketels en/of zonnepanelen.

Bouwbedrijf de Graaf - Woningbouw Energiebesparing

Wij zorgen voor veilig wonen op oudere leeftijd 

Zelfstandig blijven wonen. Dat is tegenwoordig het beleid van de overheid en zorginstellingen. Maar zelfstandig wonen is niet altijd makkelijk.

Ouder worden gaat gepaard met fysieke beperkingen. Bouwbedrijf de Graaf wordt veel ingezet om aangepaste voorzieningen door te voeren in woningen van ouderen. Wij werken samen met u als familielid of (zorg)begeleider. Samen inspecteren wij de woning op bepaalde elementen, zoals externe veiligheid, toegang van verblijfsruimten, verlichting en de gebruikersvriendelijkheid van toiletten, badkamers en keukens.

Daarnaast hebben wij simpele en voordelige oplossingen voor handgrepen en railingen die geplaatst  kunnen worden door de gehele woning. Bel ons voor een inspectie van de woning voor vitaal zorgeloos wonen. 

Bouwbedrijf de Gra - Woningbouw Ouderenzorg