artikel

Klik op bovenstaande afbeelding om het hele artikel te lezen

Persbericht Politie Keurmerk Veilig Wonen
Utrecht, 2 december 2015

Zorg ervoor dat u inbrekers te slim af bent

Scan ‘Hoe veilig is mijn huis’ - een interactieve tool in nieuwe PKVW-website

Met meer dan 200.000 unieke bezoekers per jaar is de website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) dé plek waar burgers en professionals informatie vinden over het Politiekeurmerk en het thema veilig wonen.
 
Vandaag is de vernieuwde website van het Politiekeurmerk gelanceerd. Voor professionals een bron van praktijkvoorbeelden, voorlichtingsmaterialen, de nieuwste voorlichtingsfilms, en veel gratis communicatie- en campagnematerialen én het laatste nieuws. Dit alles om er voor te zorgen dat bewoners de inbreker te slim af zijn.

Bewoners vinden op de website politiekeurmerk.nl de nieuwe scan ‘Hoe veilig is mijn huis’. Door het beantwoorden van enkele vragen, ontdekken bezoekers welke zwakke punten hun woning heeft en krijgen advies over te nemen maatregelen. Ook geeft de site een overzicht van de nieuwste inbraaktrends zoals kerntrekken en verschillende preventietips.

Gratis artikel voor bewoners
In de bijlage treft u het artikel ‘Feiten en hardnekkige fabels over woninginbraak’, dat u kosteloos kunt overnemen in uw eigen media. Hiermee wordt het onderwerp veilig wonen en de nieuwe website politiekeurmerk.nl bij bewoners onder de aandacht gebracht. 100 Bezoekers maken kans op een bioscoopbon als zij de nieuwe site beoordelen door het invullen van 5 vragen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website politiekeurmerk.nl of neem contact op via pkvw@hetccv.nl. U kunt voor communicatie gerelateerde vragen terecht bij CCV-communicatieadviseur Woninginbraak Gunhild Meijer-Helsloot (Gunhild.Meijer-Helsloot@hetccv.nl).

Meer informatie om uw eigen woning optimaal te beveiligen


 

Bouwbedrijf de Graaf - Karwei

Bouwbedrijf De Graaf is gespecialiseerd in veiligheid in en om uw huis.

Inmiddels worden wij in de media volop genoemd als specialist in dit vakgebied. Via diverse mediakanalen wordt u als consument gewezen op de laagdrempelige diensten die wij aanbieden. Een investering in veiliger wonen hoeft niet groot te zijn.

Wij zorgen er voor dat wij u ondersteunen om uiteindelijk een Politie Keurmerk Veilig Wonen aan u te kunnen overhandigen. Een goed gevoel, een veilig gevoel.

Bel of mail ons een voor meer informatie! 

Voor en na. Een enorm verschil.

Bouwbedrijf De Graaf heeft het Project J.P.Thijssenstraat te Boskoop mogen verzorgen. De werkzaamheden bestonden uit  het opnieuw isoleren en stucen van de kopgevels. Opdrachtgever is Trifolium Woondiensten Boskoop.

Wilt u het resultaat zien. Rij dan gewoon eens langs de locatie. Daarna kunt u contact met ons opnemen om aan te horen hoe wij te werk zijn gegaan. 

Bouwbedrijf de Graaf - Project Boskoop

Nieuwe sloten. *GRATIS inspectie

Bouwbedrijf De Graaf sluit zich jaarlijks aan bij de campagnes van politie en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij stimuleren om uw woning goed te laten bekijken of ramen, deuren en hang- en sluitwerk nog wel voldoen aan de huidige preventieve eisen. Een expert van Bouwbedrijf De Graaf voert een *GRATIS inspectie uit rond en in uw woning om te toetsen hoe veilig uw woning is. Aanvullend komt onze expert direct met adviezen om uw woonveiligheid te vergroten.

Bouwbedrijf De Graaf is een gecertificeerd bedrijf voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen en werkt alleen met goedgekeurde materialen als het gaat om hang- en sluitwerk.

Maak via ons centrale nummer of e-mailadres een afspraak voor een *GRATIS inspectie bij u thuis.

Vergeet niet: Als uw woning slecht is beveiligd of voorzien is van inferieur hang- en sluitwerk, dan hebben inbrekers vaak aan maar 30 seconden genoeg om uw woning binnen te komen. Uw investering aan werkzaamheden door Bouwbedrijf De Graaf valt veelal in het niet ten opzichte van de schade die u heeft na een inbraak. Wij hanteren zeer voordelige tarieven voor preventieve oplossingen tegen inbraken.

Bouwbedrijf de Graaf - Gratis Inspectie

Onze schilder in huis? Nu BTW besparen!

Is uw woning ouder dan twee jaar, dan is het aantrekkelijk om het onderhoud aan Bouwbedrijf De Graaf uit te besteden. Wij hanteren tijdelijk het lage 6% BTW tarief voor huizen die particulier bewoond worden en ouder zijn dan twee jaar. Het opknappen van uw woning wordt daardoor een stuk aantrekkelijker. De overheid laat de lage BTW-berekening voorlopig ongemoeid. Zolang de overheid deze maatregel hanteert, kunt u bij ons zeer voordelig uw huis laten schilderen.

Het lagere belastingtarief heeft vanzelfsprekend geen invloed op de kwaliteit van het werk of onze diensten. U profiteert. Vakwerk voor een lager tarief.

Met deze maatregel bespaart u veel op de kosten van het schilderwerk. De regeling is van toepassing op koop- en huurwoningen en een tweede huis. U kunt van de regeling gebruik maken voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, maar ook voor bijvoorbeeld stucwerk. Dus naast schilderwerk, ook direct een nieuw plafond of een nieuwe gladde wand.

Neem nu contact op via ons algemene nummer of algemeen e-mailadres voor een passende en tijdelijk voordelige offerte voor schilder- en stucwerk.

Bouwbedrijf de Graaf - Besparen